perjantai 27. joulukuuta 2013

Christmas in New Zealand

Tänä vuonna vietin vähän erilaisen joulun :)
Ensinnäkin täällä vietetään 25.12 niin piti odottaa kauemmin :( Lohdutukseks ajattelin vaan että aikaeron takia ei ollut mitenkään myöhemmin :D

Paketit laitetaan jo monta monta päivää ennen joulua kuusen alle että voit seurailla miten monta sulla on ^^ Tuntui vähän oudolta suunnitella joulumenyytä jaccuzissa :D
Mulla oli ihan joulufiilis niin kauan kun olin sisällä kuusen ja joululaulujen kanssa (jotka muuten kohta tulevat korvista ulos) mutta heti kun menin ulos kaikki tuntui niin väärältä kun aurinko paistoi ja mittari näytti melkein 30 astetta :D
Täällä tajuaa miten tärkeät kaikki valot, koristeet, musiikki ja joulukuusi on tunnelman rakentamisessa kun ei sää eikä mikään muu oikein viesti että on joulu.

24.12 iltapäivän me vietettiin Ellan kanssa kirjaston ulkopuolella Palmyssa koska se oli kiinni. Saatin kuitenkin Wi-Fiä niin tehtiin varmaan koko kuukauden lataukset XD (Kotona niin vähän nettiä ettei riitä sellaiseen). Sitten kaikki sukulaiset tulivat. Mun oli pakko juhlia jouluaattoa yhdellä mun suosikkilahjoilla jonka sain Addelta ja paketti oli täynnä karkkeja Suomesta  Kiitos kiitos kiitos  Karkit ovat vähän vaarassa kun on kuulemma paljon parempia kuin paikalliset karkit XD Niin ja meillä oli päivälliseks lohta!! :) (joka on tosi hieno ruoka täällä).

Kiitos Adde ♥

25.12 pojat herättivät mut ja Ellan seitsemältä kirjuen "It's Christmas, get up!!" ja raahauduttiin olkkariin missä meidän sukat olivat täynnä kaikkea kivaa. Pojat olivat jo hereillä viideltä vaikka ovatkin 15-17v :D Kuulemma lapset täällä tietävät ettei joulupukki ole olemassa koska lahjoissa mainitaan aina keneltä se on... mutta jos lapsi uskoo joulupukkiin, niin sukkien sisältö on ainut asia joka voi mahdollisesti olla joulupukilta.

Sukan sisältö

Aamulla skypetin perheen kanssa, ja kun aikuiset (vihdoinkin) heräsivät meillä oli aamiainen (mansikoita ja croisantteja) ja sitten avattiin lahjat. Sain paljon paljon enemmän lahjoja kuin olisin koskaan ajatellut saavani! Yllätyin joka kerta kun mulle ojennettiin paketti, ja tarvitsen virallisesti toisen matkalaukun kotiinlähtöön! :D Kaikki hemmottelivat mua kaikenlaisilla kiwi-tavaroilla ja kauneustuotteilla. Suosikeihin kuului kyllä mun uusi kalenteri Ellalta ja uusi travel journal mun host äidiltä :)

Aamiainen

Ella ja minä

Ella ja Angel (meidän koira) ja meidän heino joulukuusi :)
Joululounaaksi (iltapäivällä) meillä oli lammasta, kinkkua, perunaa ja herneitä ja jälkiruoaksi Uusi-Seelantilainen pavlova 



Resepti esim..
Iltapäivällä pojat löysivät hyvin eksyneen ja väsyneen siilen tieltä ja toivat sen taloon. Se söi ja joi onnellisesti ja nukahti pipoon ennen kuin ne edes ehti miettiä että olisko siitä lemmikki :D Saa nähdä.

Hedgehog "Tad" ♥
Vähän mietin millainen joulu olisi ollut Suomessa, mutta sää ei kuulemma suosinut ja sain syödä lohta täälläkin ;)  En tiedä että tykkäänkö enemmän viettä joulua 24 tai 25, mutta tää joulu oli kyllä kaikin puolin melko täydellinen :) 

- Roxy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti