tiistai 14. tammikuuta 2014

The Truth from Friends

Hei! :)

Mä oon pohtinut miten voisin kertoa millaisia kavereita mulla on täällä ja millainen mun elämä on käytännössä, niin tein videon missä mun kaverit kertovat siitä :D

Laittakaa laaduksi 720p HD ja kertokaa mitä tykkäätte :)






Kommentoikaa mitä piditte :)

Klikkaa tästä jos et oo tykännyt kuvasta kilpailussa

- Roxy

5 kommenttia:

  1. Super kiva video!! Ja niin on myös sun blogisi :)

    VastaaPoista
  2. Hei mietin täs et voisiks mitenkää auttaa mua? Kun teen esitelmää Uudesta-Seelannista köksään ja netistä ei kerta kaikkiaan löydy mitään! Tarvisin tietoo niinku ruokailutavoista:D niinku et mihin aikaan siel syyään, mitä käytetään ruokajuomana, syyänkö yhes perheen kans onk se tärkeetä yms. niin voisiks mitenkään kertoo? Kiitti jo etukäteen jos vaivaudut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vastaa tarkemmin jossain kysymyspostauksessa mutta tarviit varmaan tietoa aika pian.
      Ruokatapoja on tosi vaikeeta yleistää, koska Suomessakin eri perheet syövät niin erilaisesti.
      Mutta omien kokemuksien mukaan ja mitä nyt muilta olen kuullut niin syödään ainakin todella paljon punaista lihaa täällä! Lihaa on siis lautasella lähes poikkeuksetta joka päivä. Kanaa kaikki ostavat vaan kokonaisessa muodossa, eli oon vaan syönyt pari kertaa täällä suikaleita! Kalaa täällä ei syödä melkein yhtään kun on NIIN kallista! Joulunakin sain erikoisesti lohta ja annos oli sellainen max 50g :D Sitten pikaruoka on ihan omaa kategoriaansa. Kuulin yhdestä tytöstä joka syö sen host perheessä pikaruokaa joka päivä, ja meillä on kyllä ainakin joka toinen viikko fish 'n' chips tai kiinalaista (samalla kadulla löytyy ravintola). Muut vaihtarit sanovat että syövät perheissä todella yksipuolisesti, että parin päivän päästä on jo sama menyy. "We always eat the same shit :D " Peruna ja kumara on kuulemma ollu tosi yleinen lisä lautasella. Sitten ruokailuajoista, niin joka paikassa meillä on ollu tea (=dinner) 18-21 illalla. Ruokajuomaksi meillä on mun "oikeassa" host perheessä mitä haluaa. Lapset juovat helposti sit limsaa ja jotkut eivät juo ollenkaan. Muissa perheissä mehu on ollut yleistä. Farmi perheessä juotiin vettä. Kaikkialla ollaan syöty yhdessä, joko pöydän äärellä (yleensä) tai sit sohvalla tvtä katsoessa.
      Oliko tarpeeksi tietoa ? :) Saa toki lähettää mulle vaikka sähköpostia niin voin vastailla vaikka mitä!

      Poista
    2. hei kiitti tosi paljon täs on oikeestaan kaikki mitä tarttin tietää!! oisin ollu ihan hukas ilman tätä! :)

      Poista